مشاوره حقوقی رایگان - دعوای با همسرم

با سلام خدمت شما من م. همسر قانونی خانم ن. قبل سال 99 همسرم به سر کار رفت که با هم یک وام داشتیم که بتوانیم با هم پرداختش کنیم که کردیم و تمام شد و بعد از سال جدید بخاطر کرونا من را از سر کار اخراج کردن و بیکار شدم ولی همسرم سر کار میرفت که بعد از چند دوست اخلاق گفتارش کلن عوض شده بود و حقوق خود را لگبرای خودش نگه میداشت و برای خانه هیچ خرجی نمی‌داد که کنایه و تحقیر کردن جواب دادن به تمامه حرف‌ای من اصلا کلن یه آدمه دیگه سرد رابطه‌ زناشویی. دیگه نبود و فقط کار واسش مهم بود انگار نه نگار که شوهر دارد و یه شب بحثمان شد که من گفتم پولهایت را چکار میکنی که جواب نداد و همیشه کارش این بود که از. سر کار بیاید بخوابد و ساعت 11 بلند شود که شام بود بود نبود نبود که من گفتم اینقدر آرایش واسه چی میکنی که با تندی جوابه من رو داد و همیشه حرفش این بود که تو فقط بلدی قرقر سر بکنی و به من گیر بدی گفتم دیگه نمیخواد بری سرکار که گفت به تو ربطی نداره هیچ چیزی بشین سر جات که من عصبانی شدم و با دستم دوبار به بازوهایش زدن که چنان جیغ دادی راه انداخت که برادرش و فامیلاشون ریختن تو خونه من من رو بزنن حتی با چاقو دلیل این کارش را نفهمیدم گفتن برا چی اینجوری داد میزنی چیکار کردم من داد میزد که بیاید که داره منو میکشه الان از اون وقت 3 ماه میگذره گرفته خونه پدرش انگار نه انگار که شوهر و بچه داره و همینطور سر خود همه کار میکنه و سر کار میره که الان من هر این وضع واقعا خسته شدم ممنون میشم راهنماییم کنید چون دیگه طاقتم بریده نمیتونم ادامه بدم تنهایی

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود،مشخص کنید هدفتان چیست،قصد ادامه زندگی مشترک را دارید یا خیر ،چنانچه متقاضی طلاق هستین میبایست تکلیف حقوق مالی ایشون مشخص بشه و اینکه حق طلاق با شماست.شاید همسرتان قصد جدایی داره..