مشاوره حقوقی رایگان - زمین توقیف شده

با سلام
زمینی معامله کردیم که در زمان تنظیم سند فروشنده گفتن نمیدانسته و زمین بخاطر بدهی ایشان توقیف شده و گفتن مشکل دادگاه حل شده و 20روز زمان احتیاج دارند تا زمین آزاد شود.
راست دروغ حرف ایشان را نمیدانیم.
چکاری میتوان کرد؟ آیا معامله مشکلی ندارد یا باید استعلام از دادگاه گرفت؟
لطفا نظرتان را بگویید.
در ضمن یک سوم مبلغ زمین بر اساس قول نامه به فروشنده از قبل داده شده.

پاسخ ها :

خرید زمین توقیف شده توقیف زمین به دلیل بدهی فروشنده توقیف زمین خرید و فروش زمین