مشاوره حقوقی رایگان - دیه ایا برای دیسک کمر تعلق میگیرد از طریق شکایت از کارفرما؟؟؟

سلام خسته نباشید من یه خانم 20 ساله متاهل دارای یه فرزند 6ماه هستم. شوهرم در یه کارخونه کار میکرد که متاسفانه بیمه نکرده بودن. و دچار دیسک کمر شده بنده نیز شکایت کردم پزشکی قانونی شوهرم فرستادن خودم مخفی از نامه پزشکی عکس گرفتم در نامه قید شده دچار درد شدید از ناحیه کمر و اندام تحتانی ... و دچار دیسک های L1L2Lss1 که یعنی چهارتا میباشد اما من شکایت که انجام دادم قاضی رد کرد به دلیل نداشتن مدارک کافی که حتی شاهد برده بودم و پرینت حساب که چهارسالی اونجا بوده ونوشته بود به دلیل اینکه پزشکی قانونی رد کرده اما نامه دارم که پزشکی قانونی نوشته دیسک فلان ...... مگه دیسک کار افتادگی شوهرم دیه نداره یا حداقل غرامتی یا تحت پوشش کمیته امدادی بخدا من با بچه کوچیک نمیتونم برم سرکار شوهرم از درد به خودش میپیچه اجاره خونه ها قسط قرض هام مونده اینجانب باید چیکار کنم کی مقصر بدونم ؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

اگر در اثر حادثه ناشی از کار آسیب دیده مورد حمایت قانونگذار است که باید پزشگی قانونی تایید کند ، تنها دیسک کمر بدون ذکر سبب آن کفایت نمیکند