مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

بعد از ابلاغ حکم نهایی مهریه٬ برای درخواست اعسار و تقسیط مهریه چه مدت زمان وجود دارد٬ آیا بعد از ابلاغ اجراییه میشود درخواست اعسار داد؟
آیا به حکم اعسار میشود اعتراض کرد؟
باتوجه به قیمت کنونی سکه٬ میزان پیش قسط و اقساط سکه برای زوج در صورتی که هیچ گونه مالی نداشته باشد به چه صورتی است؟ حقوق اینجانب 1500000 تومان است.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

همیشه میتوانید اعسار دهید و قابل اعتراض نیز هست تصمیم میزان ان هم با دادگاه است

یک وکیل :

استان :

با سلام ظرف مدت يك ماه بايد دعوي اعسار مطرح گردد. اعسار قابل تجديد نظر مي باشد و با شرايط كنوني اقتصادي محاكم در تقسيط معمولا توجه لازم را مي نمايند