مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام یه ماشین اقساطی خریدم 4 قسط داشت 3 تا شو سر موقع دادم اما چک آخر به مشکلات نشد که پرداخت بشه 13 ماهه نماینده شرکت ایران خودرو امروز زنگ زد گفت اگر تا 3 روز دیگه پرداخت نکنی قرارداد رو فسخ میکنیم و میخوایم طبق بند 5 ماشین رو بگیریم آیا میتونه ماشین رو ببره ؟ و کلا 34میلیون تومان پول ماشین بوده 30 تومان پرداخت شده . البته الان شده 300 میلیون تومان . ممکنه بخاطر گرونی بیش از حد این کارو بکنه؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه در قرارداد فی مابین چنین شرطی ذکر شده باشد شرکت میتواند این کار را انجام دهد لازم است برای جلوگیری از فسخ مبلغ آخرین چک را نیز کارسازی فرمائید . موفق باشید .