مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. من ماشینم را دو سال پیش وکالتی خریدم ولی تعویض پلاک انجام شد. سند کمپانی به نام من نیستش و این که از اون بنده خدا که ماشین رو خریدم فقط در سند مشخصاتش هست و از او اطلاعی ندارم که کجا هست. میخواستم ببینم میشه بدون حضور اون شخص سند کمپانی رو به نام خودم بزنم؟ راه و تبصره ای در قانون وجود داره که بشه همچین کاری کرد؟
با تشکر ازشما

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
اگر شما با قولنامه عادی ماشین رو خریدید و وکالتنامه تعویض پلاک از فروشنده گرفتید و مشخصات فروشنده در وکالتنامه قید شده مخصوصا کد ملی فروشنده به احتمال زیاد دست قبلی شما هم به صورت وکالتی خریداری کرده و همینطور ایادی قبلی تا اینکه برسه به کسی که سند مالکیت یا همون کمپانی به اسمش هست.
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به طرفیت تمام کسانی بدهید که خودرو رو خریداری کردن تا برسه به مالک اصلی. نهایتا دادگاه رای به تنظیم سند خواهد داد