مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل توسط زوجه

سلام.
منزلی رو اجاره کردم به نام خودم. بعد از مدتی خانمم اقدام به تخلیه منزل با اجازه ی صاحب خانه کرد.
ولی املاک مبلغ پول پیش رو بهشون نداد و خودم بعدا رفتم و پول رو گرفتم.
حالا همسرم طلاق گرفته و لوازم منزل رو تحویلم نمیده. در ضمن تمام فاکتور های خرید لوازم هم نزد ایشان هست. خواستم راهنمایی کنید از کی باید شکایت کنم؟ خیلی ممنون.

پاسخ ها :

جواد پولادی چقادری

جناب آقای جواد پولادی چقادری :

سلام
دوست عزیز. بر حسب عرف شهرهای مختلف جهزیه دارای شرایط خاص می باشد اگر اموال از شما هستند و همسر شما بدون اذن قانونی اقدام به بردن این وسایل نموده است می توانید از طریق مراجع قضایی استرداد این وسایل را بخواهید و می توانید جهت تقویت ادله از صاحب خانه هم به عنوان شاهد استفاده نمایید