مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوجه

با سلام
بنده و خانمم هر دو ازدواج دوممون هستش و صیغه مدت دار 10 ساله هستیم و دفترچه داریم ایشون و دخترش ده سال منزل پدرشون بودن بعد اشنایی با بنده ازدواج کردیم و دخترشون هم با ما زندگی کردن 5 سال گذشته و تمامیه وسایل منزل رو بنده خریداری کردم و ی سری از وسایل رو از قبل داشتم وسایل نو رو که فاکتور دارم بنام خودم هستش ولی وسایل دیگه رو فاکتوری ندارم و بنده اجاره نامه منزل رو ب نام خانمم بستم و یکروز ک از کار رسیدم منزل صاحبخانه دربو باز نکرد و گفت خانمتون اومده تسویه کرده و پول جلو رو گرفته و کل اثاثیه رو تخلیه کردن و رفته بدون هماهنگی با بنده و همه وسایلای شخصی منم بردن هیچی نزاشتن و هنوزم همسر بنده هستن طلاق نگرفتن ولی نمیدونم کجا هستن دقیق ..اول گفتم بیام از شما مشورت بگیرم بعد میتونم با یکروز جستجو پیداشون کنم و حتی متوجه شدم ایشون پنهانی از بنده رفتن کمیته امداد و پرونده تشکیل دادن که مادر مجردن و دختر دارن و ماهانه ب مدت 2 ساله که دارن حقوق میگیرن و بنده ن معتادم ن دست بزن دارم پیک موتوری هستم و از لحاظ محبت و خرید لباس و وسایل کلا هم برای خودشون هم دخترشون کوتاهی نکردم ولی ایشون بسبار دروغگو هستن و هرجا ک میرفتن پشت سر بنده بناحق دروغ میگفتن و منو خراب میکردن میگفتن معتادم و ادم خوبی نیستم ولی بنده از صبح تا شب روی موتور تو سرما و گرما کار میکنم ایشون قصدشون کلا خراب کردنه بنده بوده و یکبارم اقدام ب خودکشی کردن ک وقتی رسیدم منزل زنگ زدم اورژانس قرص خورده بودن ک ب موقع رسیدن ..من عاشقانه دوستش داشتم و دارم اما ایشون حواسش جاهای دیگست و اقدام ب اینکارا هم کرده و الان من ن وسیله هام هستن ن وسایل شخصی تلفن هم جواب نمیدن ممنون میشم کمک کنین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید با استناد به لیست سیاهی که از وسایل تهیه می‌کنید و شهود امضا می‌کنند دعوی استرداد وسایل را مطرح نمایید. و برای مبلغ ودیعه منزل نیز نیاز به اثبات طرح دعوی مطالبه وجه می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما فاکتور خرید داشته باشید
شما میتوانید دادخواست استرداد وسائل را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید دادخواست دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پیگیری نتیجه نداشت میتوانید بابت سرقت وسایل شکایت کنید