مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث در صورت دریافت سهم الارث

با سلام. 5 برادر هستیم که فقط یک نفر سهم ارث پدری برای آن معین شده و مابقی سند رسمی به اسم پدر مونده. نه قطعه زمین مشخص شده برای بقیه برادران و ترس ما از این که این برادرمون مبادا دوباره مطالبه کند و یا برای هر امضایی برای اسنادمون حاضر نشود. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

ادعای ارث در صورت دریافت سهم الارث عدم همکاری یکی از وراث تقسیم ارث ارث پدری ارث پدر ارث