مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام
من دى ماه عقد و به دليل شرايط پيش اومده کرونا با همسرم رفتيم سر خونه زندگيمون
خيلى با هم مشکل داريم و هر دفعه توو دعوا شوهرم منو کتک ميزنه در حدى که تا چند دقيقه حتى از جام نميتونم بلند شم هميشه هم بدنم کبوده
از طرفى مهريه ى من عندالاستطاعه هست و اگر من برم دادخواست طلاق بدم مهريه به من نميدن
حالا من حتى نميدونم بايد چيکار کنم
بايد برم پزشکى قانونى که پرونده تشکيل بدن براى کتک خوردنا ?
اگر برم دادخواست طلاق بدم و ثابت کنم که کتک ميخورم , بازم مهريه از من سلب ميشه ?
ممنون ميشم کامل راهنماييم کنيد چون من يه دختر 19 ساله هستم که از اين چيزا هيچ اطلاعى ندارم

پاسخ ها :

مراجعه به پزشکی قانونی برای ضرب و جرح همسر ضرب و جرح توسط شوهر طلاق از طرف زن مهریه عندالاستطاعه طلاق ضرب و جرح مهریه