مشاوره حقوقی رایگان - پلاک نشدن خودرو 6 ماه پس از تحویل خودرو

اینجانت خودرویی ثبت نام کرده به موعد تحویل سال 97 که با 2 سال تاخیر در سال 99 تحویل اینجانب شده و اطمینان از اینکه تا 48 حداقل 1هفته دیگر پلاک و کارت خودرو بیاد اما الان بعد از 6 ماه هنوز هیچ پلاکی نیامده و به هرجا هم مراجعه میکنیم جوابی به ما نمیدهند لطفا راهنمایی کنید به کجا شکایت ببریم

پاسخ ها :

پلاک نشدن خودرو پلاک خودرو خودرو