مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار

سلام اپارتمانی را 4ماه پیش به ارزش 310میلیون فروخته ام 50 پای مبایعه نامه 100چک ده روزه که با 2روز تاخیر وصول شد 60پای تخلیه و تحویل دریافت کردم و 100میلیون مانده که قرار بوده در دفترخانه پای انتقال پرداخت بشه در متن قولنامه گفته در محضر موقع انتقال سند ولی در توضیح زیر قولنامه بدون هماهنگی نوشتن بعد از دریافت وام مسکن به فروشنده پرداخت شود ولی ما معترص شدیم و مجددا پشت قولنامه نوشته پای انتقال در محضر پرداخت میشود چون ما هم وکالت داشتیم موقع انتقال وکالت متوجه شدیم فروشنده فوت شده حدود 3ماه دوندگی با نظر کارشناس دادگاه که گفته با حضور وراث در محضر انتقال داده شود وکیل وراث و فروشنده با هماهنگی قبلی با خریدار جهت انتقال به بنگاه تمدن ولی خریدار نیومد و با توجه به اینکه قرار بوده مانده طلبکاری در محضر پرداخت شود پول هم اماده بود چون واحد تحویل گرفته میگه من عجله ندارم و هروقت وام گرفتم پرداخت میکنم ندین بار بنگاه با ایشان تماس گرفته ولی حاضر نمیشود راه کارچیست ایا این موضوع عدوم حضور و عدم پرداخت توسط بنگاه صورت مجلس شود کارساز میباشد و یا اینکه املاک گواهی عدم حضور صادر کند قانونی هست یا خیر میشکد معامله را فسخ کرد یا خیر باتشکر

پاسخ ها :

عدم حضور خریدار در محضر فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن معامله فسخ معامله ملک معامله ملک