مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با کد ملی شخص دیگر

با سلام و احترام
چندی پیش اقدام به خرید خودرو از سایت خودروساز ... کردم پس از اتمام مراحل ثبت نام و واریز مبلغ، وجه به حسابم برگشت خورد و ثبت نام منتفی شد. هفته پیش که برای قرعه کشی اقدام به ثبت نام کردم با این اخطار مواجه شدم مبنی بر اینکه بنده در 48 ماه گذشته اتومبیلی از سایت خریده ام و نمی توانم در لیست قرعه کشی باشم. پس از پیگیری از یکی از نمایندگی ها مشخص شد که شخصی سال گذشته با کد ملی بنده (ولی به نام خودش) خودرویی خریداری کرده و به این دلیل دو اقدام بعدی من برای خرید خودرو با شکست مواجه شده است. آیا میتوانم از فرد خریدار و شرکت خودروسازی شکایت کنم؟ احساس ناامنی میکنم و نگرانم با کدملی بنده اقدامات دیگری نیز انجام شده باشد. (مشکل اصلی نیز هنوز پابرجاست و نمی توانم خودرو مورد نیازم را از هیچکدام از دو خودروساز بخرم)

پاسخ ها :

خرید خودرو با کد ملی شخص دیگر سوء استفاده از کد ملی دیگری کد ملی خودرو