مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل خودرو

با سلام
من یک سمند تحویل 31تیرماه در بهمن96 ثبت نام کردم. از 11تیر سود مشارکت را به بهانه ارسال دعوتنامه قطع کردن، در صورتی که اصلا دعوتنامه نیامده و میگویند داره جریمه تاخیر محاسبه میشه.
الان که 16 مرداد هست هنوز از دعوتنامه خبری نیست و معلوم هم نیست که کی دعوتنامه ارسال میشود.
با توجه به اینکه احتمال افزایش مجدد قیمت وجود دارد ممکنه از طریق شکایت بتونم زودتر ماشین را تحویل بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
متن کامل قرارداد رو باید مطالعه کرد و در صورت وجود توافق جهت دریافت خسارت میتوانید به دادگاه درخواست بدهید.
همچنین برای تحویلرخودرو هم میتوانید با توجه به مقررات مندرج در قرارداد به دادگاه درخواست بدهید