مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با عنوان تحصیل مال نامشروع

درود،
بنده حدود 2 سال مدیر یک مجتمع تجاری بودم که مبالغ حق شارژ، برق مصرفی و ... چند ماه به حساب شخصی یکی از اعضای هیأت امنا، و چند ماه دیگر به حساب شخصی یکی دیگر از اعضای هیأت امنا واریز می‌شده و بنده نیز پایان هر ماه فاکتورها و موارد مالی رو تحویل هیات امنا میدادم. بعد از یکسال که از آن مجتمع بیرون آمده‌ام، هیات امنای جدید و مدیر جدید انتخاب شدند، حالا و بعد از یکسال از بنده به دلیل اینکه اضافه برداشت داشته ام، مدیر جدید شکایت کرده، در صورتیکه همانگونه که گفتم، حساب نه بنام مجتمع و نه بنام من بوده،
اابته، دادیاری بدون احضار من ، برای بنده به دلیل عدم ادله قرار منع تعقیب صادر کرده ولی با اعتراض شاکی، کیفری 2 قرار به کارشناسی صادره کرده و احضار من به عنوان مطلع، طبق موارد فوق، 1.‌ بنده باید پاسخگو باشم یا هیأت امنا که حساب بنامشون بوده،؟!
2. آیا شدنیست که شاکی، از حسابهایی که بنام نفر دیگریست از بانک پرینت حساب بگیره!!!؟
3. با فرض اینکه کارشناس بگه اون حساب هزار جور مشکل داره! چون بانک از اون حساب به دلیل وام، برداشت میکرد، حالا من باید پاسخ حساب شخصی دیگرون رو بدم؟؟

پاسخ ها :

تحصیل مال نامشروع مدیر مجتمع تجاری