مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تعویض پلاک

سلام و عرض سپاس از مشاوره اساتید من 2 ماه پیش بعلت تصادف شدید و مخارج بالای تعمیر مجبور به فروش خودروم بصورت وکالت تام و بلاعزل 6 ماهه به نفر مقابل شدم و او هم به نفر دیگری وکالتی دو ماهه فروخته اکنون میخواهم بدلیل بار حقوقی که روی دوش من هست چطور میتوانم الزام به فک پلاکم از خودرو کنم باتشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكالت شما بلاعزل است و در حيطه اختيارات اعطايي نمي توانيد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند سوال به صورت صحیح ودقیق مطرح دنشده است ؛ بصورت کلی تنها شخص مالک رسمی خودرو وپلاک می تواند نسبت به تقاضای فک پلاک از طریق مراجعه مستقیم به اداره راهنمائی ورانندگی اقدام نماید موفق باشید