مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند یا فروش مال غیر

با سلام دو سال پیش خودرویی را از شخصی در قبال یک چک که از ایشان داشتم با قولنامه دستی و دو شاهد خریداری کردم. به دلیل عدم اقدام فروشنده به انتقال سند دادخواست الزام به سند زدم و در روز دادگاه پس از استعلام قاضی از پلیس راهور متوجه شدم که مالک اصلی به دلیل امانت بودن خودرو حکم توقیف خودرو گرفته است. اعتراض ثالث اجرایی زدم ولی شخصی که خودرو را از مالک اصلی خریده است در دادگاه حاضر نشد و رای مالک را تایید کردن. البته شخصی که خودرو را از مالک خریده ادعا می کند که بابت ماشین چک داده ولی نه واخواهی میزند نه در دادگاه حاضر شد. خودرو بین من و مالک چهار دست دیگه گشته. الان شکایت فروش مال غیر از شخصی که خریدم کنم یا الزام به سند و همه ایادی و مالک را در دعوا شرکت دهم یا همزمان هر دو دعوا را پیش ببرم. البته یک بار دادخواست الزام به سند از مالک و دستی که ازش خریدم را انجام دادم ولی چون خودرو توقیفی داشت و از طرفی سایر ایادی در دعوا شرکت داده نشد رای عدم قابلیت استماع دادخواست صادر شده. اگه فروش مال غیر بزنم آیا ثمن معامله به قیمت روز تایید میشه یا همان مبلغ قولنامه؟ و اگر الزام به سند با تمام ایادی ماقبل و مالک بزنم با توجه به توقیف بودن خودرو جواب میگیرم یا خیر؟
قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

دوست عزیز....اگر اطمینان دارید که فروشنده ، خودرو غیر را به شما فروخته است، بهترین و تنها راه برای شما شکایت علیه فروشنده و مطالبه ثمن معامله و خسارات تا دریافت ثمن می باشد.....درک مبیع به نفع شماست ......موفق باشید