مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج و درخواست طلاق زوجه به دلیل ضربه مغزی زوج

سلام خدمت وکلای محترم. من سال 80 عروسی کردم و 4 ماه بعد همسرم و من در تصادف با موتور که بودیم دچاره ضربه ی مغزی شد. 45 روز کما و 56 روز بیمارستان. و بعد از مرخص شدن سالهاس که من تمام بار زندگی رو به دوش کشیدم. سال 90 اومدیم ساری پیش خانوادم. الان بعداز 9 سال که خانوادم مثل سالهای قبل ساپورتم کردن در مقابل فقط دعوا و مشکلات دارن باهاش. و همینطور من. برای از کار افتادگیشون اقدام کردم و پزشک گفتن به دلیل عملکرد مغز از کار افتاده. و من از دو سال قبل به دلیل رفتارهای دو قطبی ایشون درخواست طلاق توافقی و مراحلش رو رفتم. امضا نکرد دادخواست دادم. ضمن اینکه طی این مدت با تهمت های شدید روبرو شدم از طرف ایشون. الان بعد از تعیین داور ایشون رو معرفی کردن پزشکی قانونی. آیا با توجه به بی گناهی من و نبود هیچ مدرکی دال بر اینکه میگه به من ثابت شده هست میتونه جلوی طلاق من رو بگیره؟ لطفا منو راهنمایی کنید. و اینکه من با وجوده سختیایی که این همه سال کشیدم نه مهریه میخام نه نفقه. فقط طلاق و فرزندم که حضانتش رو فقط تونستم بگیرم. حتی منزلی که ساختیم رو سه دونگ به نام ایشون زدم. جالب اینجاس که توی کارگاه پدرمم کار میکنه.

پاسخ ها :

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام اگر دادگاه عسر وحرج شما رو احراز کنه حکم به طلاق خواهد داد