مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

سلام ما شیش نفر ورثه هستیم که ارث بجا مانده یه باب خانه هست که میراث مادرمان هست در ضمن پدر سالها پیش فوت کرده در حال حاضر من که یکی از وراث هستم در خانه مادر سکونت دارم که قول و قرار اجاره و پول پیش خانه بین و مادرم شفاهی بوده و بر حسب اعتماد من قولنامه ای ندارم بهمین خاطر ورثه دیگر هنوز انحصار وراثت هم نگرفته اند در صدد بیرون کردن من از خانه هستن آیا چنین کاری را میتوانن انجام دهند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتوانند مگر جداگانه و با شهود دعوای اثبات وقوع اجاره بدهید