مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی تعویض موتور خودرو

با عرض سلام و سلامتی
بنده یک خودروی پیکان به صورت وکالتی از دوستم خریدم ایشان هم به صورت وکالتی از صاحب پلاک خریده بود...
مهلت تعویض پلاک 25 روز بود...
و بنده قبل از اتمام مهلت تعویض پلاک خودرو را به شخصی به صورت وکالتی با قیمت پایین فروختم...
سه روز بعد آن شخص در زمان مراجعه به تعویض پلاک طبق برگه بازدید گفت که موتور خودرو تعویضی است و باید مراحل قانونی طی شود...مهلت تعویض پلاک تمام شده است...
شخصی که پلاک و سند قطعی به اسمش میباشد شکایت کرده که شماها موتور خودرو را تعویض کردید و من مهلتی برای تعویض پلاک نخواهم داد
نفر آخری هم که از بنده خریده مدعی شده که از من شکایت میکند تا یکی یکی خریدارها و فروشنده جمع شوند..در حالی که بنده هیچ اطلاعی از موتور خودرو نداشتم..حتی حاضر شدم خودرو را پس بگیرم و پول را بدهم که طرف قبول نکرد..
حال وضعیت به چه شکلی خواهد بود؟؟

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

درصورتیکه دستکوپ متوجه شما و فروشندگان قبل از باشد برای خریدار خریدار حق فسخ ایجاد می شود ومی تواند علیه شما و مالکی که سند بنام ایشان است شکایت کند