مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و استرداد هدایا

سلام من2سال پیش مدتی با یه آقایی در ارتباط بودم که ایشان از روز اول فحاشی و تهدید می‌کرد و بزور به من پول میداد و برام کادو و طلا می‌خرید و می‌گفت تو زن من هستی که نگهم داره و تا برخلافش حرف می‌زدم مثل دیوانه ها رفتار می‌کرد هر سری که میخواستم هدایاشو پس بدم پس نمی‌برد و دوباره تهدید می‌کرد و منم از ايشان فاصله گرفتم و ارتباطمو قطع کردم و گوشیمو خاموش کردم حالا ایشان از روی شماره کارت بانکی اطلاعات شخصی منو غیرقانونی و با پارتی بازی درآورده و میده افراد مختلف با خانواده من تماس بگیرن و بانکا و اداره های مختلف میره اسم و کد ملی مو میده تا پیدام کنه و اطلاعات بگیره و آبروریزی کنن و کاری کنن که من باز باهاش ارتباط بگیرم. از طرفی پولی که تو کارت من ریخته حدود سه میلیون بوده و بابت طلاهایی که بهم داده فاکتورشون هم بهم داده. اما من طلاهارو فروختم و ندارمشون. یک گوشی هم برام گرفت که اون هم تو سامانه به اسم خودم هست. حالا من چطور از دست این آقا راحت شم؟ اگه شکایت کنم خودم مقصر نمیشم به خاطر پول و طلا؟ این آقا خطرناک و روانیه چند بار من رو کتک زد تو دفتر محل کارش حبس کرد و می‌زد و دخترای هم که قبلا تو زندگیش بودن به بدترین شکل آبروشونو برده و تهدیدشون میکنه و بزور باهاشون ارتباط میگیره و من مدرکی هم ندارم جز پیام های تهدیدش و اگه من شکایت کنم و ادعای پول و طلا کرد چی؟ با اینکه فاکتور بدون اسم دست من بود. این آقا اصلا پول براش مهم نیست و از این راه فقط برای اذیت استفاده میکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید از ایشان شکایت کنید و ادعاهای خود را بتوانید ثابت کنید تا از شر او نجات پیدا کنید وگرنه این قصه تا زمانی که زنده اید ادامه خواهد داشت. متاسفانه خطای انسانها در برقراری ارتباط ناسالم بعضی اوقات موجب چنین پدیده هایی میشود . اما درهرحال باید شکایت نکنید و از هیچ چیز نترسید. اگر شما را زده و حبس کرده همان موقع باید شکایت میکردید که متاسفانه به خاطر ترس هر روز بیشتر توی باتلاق تباهی این آقا فرو میروید. برا ادعای پول و طلا هم باید ببینید حیثیت شما مهمتر است یا پول. درهرحال بهتر است با وکیل حضوری ملاقات و برای طرح هرگونه شکایت یا دفاع از وکیل کمک بخواهید.