مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام. همسر بنده سه روز پیش تصادف کردند و به پلیس زنگ نزدند. ایشون مقصر بودند ولی خسارت وارد شده به ماشین همسرم بسیار کم هستش. هزینه تعمیرش 150 هزار میشده و به صورت توافقی و بر اساس پرس و جو از طریق مکانیک، گفتند که خسارت فرد مقابل یک میلیون میشه. همسرم یک میلیون رو پرداخت کردند و الان فرد خسارت دیده دبه در آوردند. آیا میشه از راه های قانونی پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
باید منتظر باشید تا طرف مقابل از شما شکایت مطرح کنه . برای خسارت وارده کارشناس تعیین میشه و شما با ارائه سند واریزی یک میلیونی تنها اضافه بر آن را پرداخت میکنید