مشاوره حقوقی رایگان - متن اعتراض به قرار منع تعقيب دادسرای نظامی

اورژانسی و فورس ماژور
سلام
از دو مامور نیرو انتظامی بجهت بازداشت غیر قانونی و توقیف وسیله نقليه بدون دلیل قانونی شکایت کرده بودم 2 سال پیش
دادیار پرونده هم یبار تلفنی برای همون روز خواست که مراجعه کنم که رفتم، چند بار تاکید کرد در حضور مامور که شکایت کرده بودم که قطعا تخلف کرده و کاملا مقصره چون بدون مدرک و دلیل منطقی بازداشت کرده و لااقل باید به قاضی کشیک اطلاع و گزارش میداد و کسب تکلیف میکرد
خودم هم که بازداشت شده بودم فرداش به دادسرا فرستادن که بازپرس شعبه حتی جلسه برسی هم برگزار نکرد اومد بیرون از دفترش اسمم و صدا زد پرسید موتورت مدارک داری، گفتم بله خواستم نشون بدم گفت نمیخواد، دسنبند و باز کنید، آزاده
خلاصه قضیه اینکه موتور و کنار اتوبان قفل کردم رفتم سیگار بخرم برگشتم دیدم یه وانت و جرثقیل کردن و موتور منو هم دارن میزارن تو جرثقیل جلو رفتم که آخرش گفتن این وانت سرقتیه و چرا پشت ماشین سرقتی پارک کردی؟ و بازداشتم کردن
تو کلانتری مامور اومد و گزارش نوشت و معلوم شد وانت سرقتی نیست و اعلام سرقت نشده، افسر نگهبان گفت وقتی اعلام سرقتی نیست پس این مظنون به کدوم سرقته (من)
بعد با همفکری هم، گفت گزارش و عوض کن و بنویس متهم راکب موتور با دیدن ما متواری شد و وقتی خواستیم موتور و منتقل کنیم اومد جلو و اونجا محل اوباش و سارقان خطرناکه
الان بعد دو سال قرار منع تعقيب صادر شده و
امروز آخرین روز مهلت 10 روزه اعتراضه
یه متن برای اعتراض نیاز دارم لطفا

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند رویت و مطالعه قرار است اگرچه بازداشت غیر قانونی ضابطان در صلاحیت محاکم عمومی است نه دادسرا نظامی