مشاوره حقوقی رایگان - خریدار پول چکها را نداده و خودرو استرداد شده ولی بعد از چندوقت شکایت سرقت کرده و توقیف شده خودرو

سلام. ماشین فروختم که مبلغی نقدی گرفتم و مابقی 3مرحله قسط به فاصله هرکدام 6ماه. چک قرار بود براشون که نداد خریدار و سر اقساط هم که شد پرداخت نکرد. هر 3تاشون را. بعد از 14ماه با کلی رفت و امد و وعده های نشدنی از سمت خریدار. طبق قولنامه که نوشته بودیم در صورت عدم پرداخت اقساط تا 2روز بعد از سررسید حق استرداد و فسخ و اخذ خسارت را بدون هیچگونه شرطی و اقدامی به فروشنده میده خودرو را از خریدار گرفتم. قرار شد بیاد واسه حساب و کتاب چندبار که نیامد و بعد از 4ماه رفته شکایت سرقت کرده و حالا خودرو متوقف شده. چکار کنم که خودرو را ازاد کنم. محکوم بشه به ادعای واهی. اخذ خسارت دیرکرد اقساطو خودرو و کلا مدتی که ماشین دستش بوده. ممنون اگر سریع جواب واضح و کمک کننده ای بدین. شرایطم سخته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ شما باید با دیدن مدارک و وقت یکی دوساعته داده شود