مشاوره حقوقی رایگان - راجب سرقت موتور

سلام خسته نباشید بنده با موتور کار میکنم از ورامین ساعت 9صبح میرم تهران و تا شب مسافرکشی میکنم همه جور ادمی بهم میخوره چندروز پیش در شوش یه اقایی سوار کردم و گفت نازی اباد میرم 15تومن کرایه داد بهم یهو صحبت کرد و گفت من موتور داشتم ازم بردن بنلی بوده الان دنباله موتور مزایدای هستم گفتم سمته ورامین یه گاراژ هست میفروشه گفت باشه میشه شمارتو بهم بدی هروقت تونستم بیام با هم بریم گفتم باشه شماره دادم جمعه بعد ظهر زنگ زد گفت کجایی گفتم مولوی هستم گفت من میدان شوشم گفتم مسافرمو پیاده کنم بیام رفتم پیشه اون اقا گفت بریم ورامین برگردیم کرایشم میدم گفتم بریم نرسیده به پل بعثت گفت یه اگهی توی سایت ... دیدم موتور مزایده ایه تمیزه بریم اونجا اگه شد که همونو برمیدارم گفتم باشه رفتیم در خانه یارو زنگ زد امدن بیرون گفت موتور داخله بیا تو رفت به منم گفت تو هم بیا رفتم گفت چطوره گفتم موتوریش خوبه بازم تو میخوای بخری من از خونه امدم بیرون منتظر شدم چند دقیقه ای طول کشید صاحب موتور با اون مسافر امدن بیرون و یارو گفت میشه دور بزنم اونها هم گفتن بله من گفتم حاجی این اقا مسافرمه بشین پشتش گفت تو هستی گفتم میگم مسافرمه یارو رفت 10دقیقه طول کشید اینا ریختن سر من گفتن همدستته گفتم اگه من وایستادم بخاطر کرایم وایستادم گفتم که مسافرمه اینا باور نکردن یارو هم زنگ زد به گوشیم گفت بدو بیا از اونجا فرار کن قطع کرد اینا هم زنگ زدن کلانتری الان من گرفتار شدم هیچکسی حرفمو باور نمیکنه با فیش حقوقی امدم بیرون تا موتور یارو پیدا کنم یا پولشو بدم بخدا جز اینی که نوشتم هیچی دیگه نیس من فقط مسافرکشم اون نامرد منو انداخت تو دردسر توروخدا بگید چیکار کنم هیچکسم ندارم کله سرمایه زندگیم همین موتوره شما یه راه حل بهم میگید؟

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

می توانید استشهادیه ای تهیه نمایید مبنی بر اینکه از طریق موتور مسافر کسی میکنم تا قاضی متقاعد بشه سونیت نداشتید و همدست نبودید