مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن مهر

با سلام یک دستگاه آپارتمان مسکن مهر به صورت وکالتی فروختم که دارای وام و ضامن به نام خودم بود تعهد محضری گرفتم که خریدار تا 3 ماه نسبت به تعویض ضامن اقدام نماید که تاکنون اقدام ننموده است به کجا میتوانم شکایت نمایم در ضمن خریدار ملک بنده ، آن ملک را به کس دیگری فروخته است.

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

در دادگاه حقوقی با عنوان الزام به انجام تعهد طرح دعوی نمایید