مشاوره حقوقی رایگان - مهريه بعد از فوت زوج و زوجه

با سلام

من به عنوان زوج ميخواهم ميزان مهريه خانومم رو بالاتر ببرم كه اگر من در قيد حيات نبودم همسرم با اجراي مهريه كل دارايي هاي من را تصاحب كنه و ميخواهم راهكاري پيدا كنم كه اگر خدايي نكرده همسرم براش اتفاقي افتاد مهريه ايشان صفر شده و ورثه نتوانند ادعايي براي مهريه داشته باشند.
چه راهكاري پيشنهاد مي دهيد كه بعد خانمم وراث تقاضاي مهريه از من نكنند .

ممنون بابت راهنمايي تون

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
امکان افزایش مهریه وجود ندارد و اگر احیانا دفترخانه ای این کار را انجام دهد دادگاه به آن ترتیب اثر نخواهد داد .
هر شخصی میتواند نسبتب ه یک سوم اموال خود وصیت کند که شما میتوانید آن را انجام داده و علاوه بر یک سوم اموال همسر شما مهریه خود را نیز طلب کند .
یا اینکه قسمتی از اموال مدنظر خود را به نام همسر صلح عمری نمایید .