مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به جرم کلاهبرداری

با سلام. من از شهر رفسنجان هستم حسابم از طرف آگاهی علی آباد کتول مسدود شده. پیگیری که کردم بانک گفت به جرم کلاهبرداری مسدود شده. پول واریز شده به حسابم به خاطر پسته فروختم به یک شخصی در رفسنجان بعد از 15 روز از واریزی حسابم مسدود شده. بانک مرکزی رفتم نگاه کرد بدون دستور مرجع قضایی و بدون هیچ شماره نامه ای از مرجع قضایی مسدود شده. از خودم هم شکایتی نشده فقط حساب مسدود شده. من هم نیاز دارم به اون پول و کلاهبرداری نکردم. در این کرونا هم که نمیتونم برم علی آباد کتول. یک معلم بازنشسته خانم هستم. سنم هم 65 سالم هست.
آگاهی علی آباد به من جواب درستی نمیده به 197 و 123 هم زنگ زدم که از آگاهی شاکی شدم جواب ندادن. نه شماره پرونده دارم. نه شماره شعبه دارم. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مسدودی حساب بانکی به دلیل اتهام کلاهبرداری اتهام کلاهبرداری رفع مسدوی حساب مسدودی حساب