مشاوره حقوقی رایگان - امکان ارسال اظهارنامه معمولی عدم تمکین بدون طرح دعوی توسط وکیل مدنی زوج به منزل پدری زوجه

با سلام و احترام
قبلا از وقت و پاسخ شفاف جنابعالی متشکرم.

من و همسرم با تابعیت و پاسپورت ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنیم. همسر من مدتی است منزل اجاره ای بنده را ترک کرده اند. لذا بنده با توجه به نداشتن سیستم ثنا برای پیگیری و ارسال اظهارنامه معمولی بدون طرح دعوی از برادر خود که به ایشان قبل از خروج از ایران وکالت تامی جهت پیگیری تمام امور داده بودم خواستم که از طرف بنده (بعنوان اظهارکننده در متن اظهارنامه ارسالی) از طریق وکالتی که به برادرم قبلا داده بودم بر طبق عنوان نماینده حقوقی به شماره مدرک نمایندگی وکالتنامه قبلی چنین اظهارنامه معمولی بدون طرح دعوی را تنها جهت دعوت به تمکین به تنها آدرسی که از ایشان در داخل ایران داشتم (خانه پدری) ارسال کردند و مخاطب را همسر بنده در اظهارنامه اعلام داشتند.
در پاسخ به این اظهارنامه پدر همسر من ابلاغیه ای به حساب ثنا برادر بنده با نام اظهارکننده که نام خودشان است (و نه نام مخاطب اظهارنامه ارسال شده یعنی دخترشان) و بدون اعلام وکالت نامه یا شماره نمایندگی حقوقی یا حقیقی از طرف دخترشان به برادر من پاسخ داده اند که:
با توجه به اینکه اظهارنامه معمولی ارسال شده از طرف برادر من توسط وکیل دادگستری ارسال نشده است مصداق غیرقانونی دارد. در حین پاسخ خود اظهار داشته اند که شما جهت تضعیف حقوق دخترم این کار را انجام داده درحالی که دخترم در حال حاضر در تمکین و در منزل زوج هست! و ذکر کرده اند که شما حق ارسال اظهارنامه دیگری را به درب منزل بنده نداشته به آدرس مشارالیه ارسال بشود وگرنه غیر قانونی و قابل پیگیری است.

سوال:
1- آیا اینکه در جواب مخاطب اصلی اظهارنامه شخص دیگری بدون داشتن وکالت پاسخ داده و به دروغ اعلام کرده که دخترم الان در منزل شوهرش در خارج از کشور است قابل پیگیری و دفاع است؟
2- و آیا ارسال چنین اظهارنامه معمولی بدون طرح دعوی و جهت دعوت به تمکین توسط برادر من با وکالتنامه که شماره آن ضمیمه اظهارنامه اولیه شده بوده است مصداق غیر قانونی داشته است؟
3- آیا بخاطر چنین تهمتی از پدر ایشان میتوان شکایت کرد؟
4- چگونه میتوانم در خارج از کشور عدم تمکین ایشان را اثبات کنم باتوجه به اینکه سفارت ایران در خارج از کشور بدون دستور وزارت خارجه یا حتی با آن شرح وظایفی مبنی بر نظارت و دخالت در این امر را ندارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام کارحقوقی اگه وکالت کاری به یک نفر بدین صرفا ایشون میتونن ازطریق وکیل دادگستری اظهارنامه ارسال کنن واین پدرخانومتون هرجوالی بدن مهم نیس مهم ارسال اظهارنامه است که بدست مخاطب برسد وشما آرزوی اون بتونید دادخواست تمکین بدین

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اظهارنامه برادر اثر قانونی ندارد وایشان اگر وکالت در انتخاب وکیل را دارند می بایست وکیل دادگستری انتخاب، تا وکیل اظهار نامه بفرستد، 1=طرف مقابل ملزم به پاسخ نیست، عمل نامبرده وصف کیفری ندارد، 2- بله اما وصف کیفری ندارد 3-عمل ایشان وصف کیفری ندارد4-دوستان شما که باشما زفت وآمد دارند با حضور در کنسول گری شهادت گتبی بدهند که زوجه در منزل مشترک زندگی نمیکند، همچنین، افراد ی در ایران ایشان زا در خانه پدری مشاهده کزدند می توانند در دادگاه شهادت دهند