مشاوره حقوقی رایگان - افت قيمت خودرو

سلام
من ٤ماه پيش با يك مزدا ٣تصادف كردم و مزدا مقصر بود كه من براي افت قيمت خودروي خودم كه النترا بود و گلگير من رنگ شد شكايت كردم و كارشناس افت قميت را ٦/٥ميليون تومان برآورد كرد و من اعتراضي نزدم بعد مدتي پيام آمد كه مجددا براساس اعتراض بايد مجددا كارشناسي بر اساس خودروي متعارف آورده شود همان كارشناس قبلي خودرو را براساس خودروي متعارف ٢/٥ داده است و حالا دادگاه ميگه همين را بايد بگيريد براساس خودروي متعارف و الباقي پرادخت نميشود فقط همين ٢/٥مورد تاييد است حالا اگر اعتراض داري مجددا درخواست كارشناس ديگر بكن و ٢٥٠هزار تومن براي كارشناس جديد بريز سوال من اينه آيا مابه التفاوت را مگه نبايد شخص مقصر بده ؟؟؟ قاضي شعبه ٢٣ كرج ميگه فقط خودروي هاي متعارف مورد تاييد است و الباقي خسارت بعهده خود من است لطفا مرا راهنمايي كنيد. ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.مابه التفاوتی نیست.مبلغ افت قیمت اخرین نظریه کارشناسی.مگر اینکه بهش اعتراض کنید