مشاوره حقوقی رایگان - امین اموال مستاجر

سلام با تشکر از سایت خوبتون من یک مغازه تجاری به اجاره دادم متاسفانه بعد از انقضای مدت قرارداد مستاجر حاضر به تخلیه نمیشود من در شورای حل اختلاف شکایت کردم و دستور تخلیه گرفتم میخواستم بپرسم اگر مستاجر حاضر به خارج کردن لوازمش نشد و من هم تمایلی به امین اموال شدن مستاجر ندارم چه کار باید بکنم ؟؟؟

با سپاس دوباره از سایت خوبتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي احكام امين معرفي نمايد يا در انبار شهرداري قبض انبار شود