مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی

باسلام
دوماه پیش پژو 405 داشتم که فروختم خریدار ماشین برد کردستان و گفت بعد از فروش تعویض پلاک و سند بزنیم
الان بعده دوماه زنگ زده میگه کارشناس تعویض پلاک کردستان میگه موتور ماشین تعویض میباشد
درصورتی که من به موتور ماشین هیچ دستی نزدم و تو سنده من در قسمت توضیحات اشاره ای نشده
و در ضمن من خودم یک سال پیش تعویض پلاک انجام دادم و کارشناسی شده
حالا باید من چیکار کنم
چه راه قانونی وجود داره ؟

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام،
اگر اتومبیل فوق را از شما نیز ازشخص دیگری خریداری نموده اید این امکان وجود دارد قبل از شما موتور را تعویض کرده باشند البته شما اظهار بی اطلاعی نمایید و عنوان کنید و اگر شکایتی مطرح شود ایادی ماقبل نیز باید احضار شوند و البته جهت کارشناسی به کارشناس ارجاع میگردد البته تعویض موتور جریمه دارد که باید به راهنمایی و رانندگی طی انجام سیکل اداری پرداخت گردد