مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز و شاید آدم ربایی

سلام. حدود یک ماه پیش مهدی 17ساله بدلیل اعتماد به دوستش حسن با او همراه میشود. و با موتور در خیابانهای شهر دور میزنند. این نوجوان پشت سر دوستش روی یک موتور بوده اند. به سالن ورزش رفته و پس از خروج دوتا از دوستان حسن نیز که روی یک موتور بوده اند با آنها همراه میشوند، به محل پرتی از شهر میروند. حسن و یکی از پسران به بهانه کمک به رفیقشان که بگفته آنها جایی به بنزین نیاز دارد، مهدی و یکی از پسران را تنها میگذارند، آن پسر که 5سال از مهدی بزرگتر بوده به او حمله میکند، به گیجگاه مهدی زده، او را گیج میکند، مهدی که قصد دفاع از خود را داشته، سنگ برمی دارد اما آن پسر با چاقو مهدی را تهدید میکند، به او تجاوز کرده، مقدار پولی که در جیب مهدی بوده را از او میگیرد و او را تهدید میکند که اگر به کسی بگویی 100نفر را می آورم که به حسابت برسند، در نهایت حسن و دوست دیگرش که باهم رفته بودند می آیند و مهدی و آن یکی را سوار میکنند، به منزل می رسانند. فردا صبح خانواده مهدی شکایت میکنند، چرا که مهدی مات و مبهوت و ترسیده موضوع را به آنها میگوید، پس از مدتی رفت و آمد و تلاش و شهادت شاهدین از طرف مهدی، حکم بازداشت سه پسر صادر میشود، حسن را بازداشت کردند و به قید وثیقه آزاد است، پسر تجاوزگر فراری است، و دوبار پلیس به منزل آنها رفته و موفق نشده دستگیرش کند، پسر سوم نیز تا به امروز دستگیر نشده، گویا خانواده اش به خانواده مهدی زنگ زده که اگر از پسرمان شکایت کنید وکیل میگیریم که ثابت کند مهدی خودش خواسته که این اتفاق بیفتد.
از شما مشورت و راهنمایی میخواهم. سپاس

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير هر ادعايي بايد ثابت شود و شما هم وكيل بگيريد تا حق شما ضايع نشود