مشاوره حقوقی رایگان - طریقه استفاده از پارکینگ

با سلام. بنده 7سال پیش اپارتمان 5 طبقه و 5 واحدی ساختم و دارای 3 پارکینگ می باشد. دو واحد ان را قولنامه ای واگذار کرده‌ام. در قولنامه قید شده 5 واحده و پارکینگ بصورت مشترک. تا حالا ان دو واحد فروخته شده همراه یک واحد دیگه که مالکش هستم. از پارکینگ استفاده میکردیم. ایا من میتوانم بابت استفاده از جا پارک دو واحد دیگر که خودرو پارک نمیکنم. اجاره دریافت کنم و یا اجازه پارک بیش از میزان سهم شان را ندهم. متشکرم

پاسخ ها :

پارک خودرو در پارکینگ ساختمان پارک خودرو در پارکینگ پارکینگ در ساختمان