مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق و اعسار از پرداخت نفقه

با سلام
بنده درخواست تمکین دادم و رد شد به خاطر اینکه همسرم به صورت اتفاقی دستشون به دیوار خورد و از من شکایت کردن و 2 میلیون دیه اش را پرداخت کردم درخواست مهریه کردن و قسطی شد 10 سکه پیش و 6 ماهی 1 سکه و بنده در حال پرداخت مهریه هستم و تا الان چند قسط را پرداخت کردم .. الان نفقه اش را اجرا گذشته نفقه حدود 15 میلیون میشه میخواستم بدونم اگه من درخواست اعسار نفقه بدم برای ایشان حق طلاق ایجاد میکنه ؟
ایشان بخاطر اینکه میخواستن خودکشی کنن و من بخاطر اینکه چاقو را از دست ایشان بگیرم دستشون به صورت کاملا اتفاقی به دیوار برخورد کرد و یه خراشیدگی کوچک داشت آیا به خاطر این پرونده کیفری میتونن طلاق بگیرن یا خیر ؟
چه موقع بنده میتوانم مجدد درخواست تمکین بدهم لازم به ذکر است منزل مستقل و کلیه وسایل زندگی کاملا آمده و در یکی از مراکز استانهای کشور مهیا می باشد ولی به دلیل همین رای کیفری تمکین بنده رد شده است ؟
ممنون از مشاوران محترم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت ضرب و جرح و عدم پرداخت نفقه میتوانند دادخواست طلاق عسر و حرجی بدهند البته با پرداخت چه نقدی چه اقساط دلیل نفقه برداشته میشود