مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه شکستگی بینی

سلام و با عرض خسته نباشیدو بنده در سال 98 دچار شکستگی تیغه بینی شدم. الان از سمت بیمه برای من پیامک اومده که غرامت به شبای شما واریز میشه. میخواستم بدونم حداقل چند درصد برای تیغه بینی میزنند و زمان تقریبی واریز مبلغ کی هست؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به این شکل نمیشه پاسخ شمارو داد اما دقت کنید که غرامتی که بیمه میده با دیه فرق داره و معمولا بیمه ها یک مبلغی توافقی میدن که کمتر از دیه هست و زمان هر بیمه ای برای پرداخت متفاوت است