مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم شعبه تجدید نظر

سلام. شعبه 22 دادگاه تجدید نظر تهران رای قطعی حکم مبنی بر قتل غیر عمل از قصور پزشکی را صادر کردند. دکتر با 83 درصد قصور مقصر شناخته شدن و باید دیه پرداخت کنند و 1.5 سال هم زندان ( معادل 25 میلیون پول به دولت). حال برای این که رای به اجرا گذاشته بشه شاکی چه کاری باید انجام دهد؟ باید به دادگاه کیفری مجتمع قضایی شهید قدوسی که رای اولیه صادر شده بود، مراجعه کند و کاری انجام دهد یا حکم اتوماتیک اجرا می شود؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
خود شعبه بدوی پرونده را به اجرای احکام ارسال می کند و پس از ابلاغ ثبت پرونده در اجرای احکام از طریق اجرای احکام باید پیگیری کنید