مشاوره حقوقی رایگان - حق تمکین

با سلام همسر بنده 3 ماه پیش من را کتک زده و باش و شکست بوفه منزل و تهدید بریدن سر من و دخترم را در حضور صاحب خانه از منزل بیرون کرد الان بعد از دو ماه که من از ایشان شکایت کرده حق تمکین داده است پرونده من تازه به دادسرا ارجاع داده شده حالا باید به اظهارنامه ایشان مبنی برحق تمکین پاسخ بدهم باینکه شکایت از ایشان در دادگاه در حال بررسی است در جلسه های شورا و با ابلاغ حضور پیدا نکردند

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.شمادرپاسخ بیان کنید که امادگی تمیکن دارم درصورت تهیه وتاییدمقدمات تمکین ،تمکین میکنم.

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

شما تا از دادگاه کیفری رای نگرفتید اجازه عدم تمکین ندارید مگر اینکه در پاسخ اشاره کنید که در حضور شهود شمارا بیرون کرده اند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی پرونده ای که شما شکایت کردید ببرید وبه دادگاهی که او شکایت کرده ارائه دهید