مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مساحت واقعی ملک با سند و پایانکار

سلام و عرض ادب. ملکی در سال 95 فروخته ام که مساحت آن در سند و پایانکار 120 متر قید شده اما مساحت آن به دلیل عقب نشینی 105 متر بوده. یعنی عقب نشینی ملک انجام شده بوده اما سند و پایانکار اصلاح نشده. در قولنامه مساحت طبق سند قبلی 120 متر درج شده و شرطی هم راجع به کم و زیاد بودن متراژ ذکر نشده و سند بدون استعلام شهرداری و با همان پایانکار به نام خریدار شده. حال خریدار بابت 15 متر عقب نشینی میتواند ادعا کند ؟ در صورت محکومیت فروشنده، نحوه محاسبه خسارت؟

پاسخ ها :

سمانه  خادم غائيني

سمانه خادم غائيني :

استان :

اگه متراژ قید نشده نمیتواند ادعا کند