مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید.
بنده با همسرم پرونده در دادگاه داریم و با توجه به این که درخواست جهیزیه و مهریه 110 سکه نموده و جهیزیه استرداد گردیده و مهریه نیز به صورت اعسار و تقسیط شده بر 30 ماه یک سکه حال میخواستم راهنمایی کنید که اگر بخواهم درخواست طلاق دهم چی کار باید بکنم؟ در حالی که حکم تمکین نیز به نفع بنده می باشد و یا درخواست تجویز ازدواج نمایم کدام یک به نفع بنده می باشد؟ ممنونم .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درخواست تجویز ازدواج بدهید با اهرم طلاق میتوان از میزان مهریه کم کرد