مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام . من دو ماه پیش یک خودور ون کاروان خریدم و فروشنده به من وکالت دو ماهه داد وقتی موعد قانونی رفتم تعویض پلاک گفتند موتور تعویض هست و هیچ شماره ای هم روی موتور نیست . فروشنده هم زیر بار نمیره و میگه من این کار رو نکردم . لطفا من رو راهنمایی فرمائید چیکار کنم . لازم به ذکر است که ماشین پنج مرحله به صورت وکالت خرید و فروش شده و هیچکدام نتونستند تعویض پلاک کنند و هنوز همون پلاک اهواز روش هست

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...شما می بایست اول دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف بدید تا کارشناسی بشه ماشین وبعدا دادخواست فسخ یا مطالبه خسارت تقدیم کنید