مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت تعویضی بودن موتور خودرو

با عرض سلام و خدا قوت
من یک سال پیش یک ماشین با وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ خریدم ولی تعویض پلاک نکردم و همین طوری ماشین رو به یکی دیگر فروختم که بعد از چند وقت معامله من با با این کسی که ماشین رو به او فروختم فسخ شد و ماشین رو پس گرفتم. این آقا موتور ماشین رو در این مدت عوض کرده و موتور اصلی ماشین معلوم نیست کجا هست و ما هم الان دیگر به این آدم دسترسی نداریم. الان با توجه به این که شماره موتوری که روی ماشین هست با شماره در سند همخوانی ندارد و نمیشود تعویض پلاک کرد. از طرفی موتور اصلی آن هم نیست. برای تعویض پلاک چی کار باید کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
...

پاسخ ها :

زهرا  كاظمي مقدس

زهرا كاظمي مقدس :

استان :

باسلام بار اثباتی اینکا در ابن مدت خودرو در دست انتقال گیرنده بوده وموتور را تعویض نموده با شماست .عدم دسترسی به وی مانع طرح دعوی بر علیه ایشان نخواهد شد فلذا اگر به کد‌ملی وی دسترسی دارید در شکایت خود در ستون مشتکی عنه قید نمایید شاید که سامانه ثبت نامی ثنا داسته باشد در غیر اینصورت وی را مجهول المکان اعلام نمایید تا از طریق نشر روزنامه سیر پرونده طی شود .نکتا اینجاست که شما حتما باید برایه فرد ی که خوردو در اختیارش بوده اقامه دعوی کنیدچرا که اگر خودرو شما به توسط مامورین راهنمایی رانندگی توقیف شود عواقب برابه شما خواهد داشت