مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی کلاهبرداری با ارائه خدمات بانکی و ضمانت بانکی توسط شخص

بنده به دو نفر برخورد کردم نفر اول من فقط یه خط و شماره حساب از ایشون دارم که میگفت توی اموزش و پرورش و برای ضمانت کنه وامم رو یه پیش پرداخت میخواد که من دو میلیون رو دادم و الان دیگه ضمانتی در کار نیست و همه چی پریده پول نمیده و دومی ادرس خونش دارم و شماره معلوم نیست مال خودشه و یا نه و یه شماره کارت به نام یکی دیگه که مبلغ پیش پرداختش 2700000 کارت به کارت کردم یه سری کاغذ بازی در اورد که الان شما باید 14میلیون باقی رو بدی گفت نقد باشه منم رفتم سه تا از گوشیمو فروختم و 11تومن جور شد 300هزار هم از مادرم قرض گرفتم دادم و گفت الان تایم اداری تمومه بزار فردا با ضامن میریم بانک که دیگه جواب ندادن نه او اقا نه کسی پیامک هاش هست و واتساپ و صدای طرف لطفا کمکم کنید اینا واقعا کلاهبرداری کردن رفتن چه راهی داره شاهد من مادرم یه نفر دیگه معلوم نیست بیاد یا نه حتی عکس پسرش رو هم دارم نمیدونم سردرگمم کمک کنید در من تمام فروش گوشی ها تو سامانه همتا ثبت شده که به نام من بوده و تو یه روز فروخته شده

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع باشد شکایت مطرح کنید.
در صورت تمایل به تنظیم شکواییه مدارک خود را به شماره
ارسال فرمایید