مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام یه سوال داشتم.. چهارسال پیش داماد قبلیم یه وام 5میلیونی برای خانومم گرفت من از همان دریافت وام شروع کردم به ریختن قسط وام ولی به چه صورت دامادم میگفت بریز بکارتم من میبرم بانک می ریزم به حساب تا بعد از 4سال ضامن پیداش شده میگه حکم جلب دارم دامادم قسط نمیریخت

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیانت در امانت شکایت نمایید و در مورد وام موظف به پرداخت هستید