مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دسته چک در صورت داشتن چک برگشتی

با سلام و عرض ادب.
بنده 3 فقره چک در سال 92 دادم که پاس نکردم. یکی 2 میلیون و یکی 1 میلیون و دیگری سفید امضا. میخواستم بپرسم وضعیت این چک های من به چه صورت میشه؟
حقیقتا نرفتم بانک بپرسم برگشت خورده یا نه. اگر برگشت زده باشند و شکایت نکرده باشند، میتونم دوباره دسته چک بگیرم؟
ممنون از شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر چک ها را فرم زده باشند خیر نمی توانید درخواست دسته چک نمایید مگر..