مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

چندروز پیش یکنفر از من شکایت کذبی مبنی بر تصادف با خودرو بنده کرده بود که باعث واژگونی خودرو ایشان شده ام که با انجام کارشناسی ادعای ایشان رد شد و دستور رفع توقیف خودروی بنده از طرف دادستان به کلانتری شهرستان صادر شد اما کلانتری ادعا کرد که شاکی به کارشناسی اعتراض داده و درخواست کارشناسی سه نفره داده ... ایا ادامه توقیف خودرو بنده قانونی است؟
تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر رفع توقیف صادر شده ادامه توقیف فاقد وجاهت قانونی است