مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو

با سلام بنده خودرویی خریداری کردم که بنده نفر دوم بودم که وکالت تعویض پلاک از صاحب ماشین رو داشتم که سند قطعی به اسم ایشون بود و بعد از یکسال ماشین تعویض پلاک نکردم و ماشین رو فروختم و وکالت تعویض پلاک رو به نفر سوم دادم حالا خریدار جدید میگه قطعی بزن بنده تماس گرفتم با کسی که سند قطعی به اسمش بود گفت بیا به نام بزنم حالا که میخواییم برای سند قطعی اقدام کنیم میگه پول میگیرم چیکارش کنم ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر مالک سند با شما همکاری نکند از طریق مرجع قضایی اقدام کنید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اگر موضوع وکالت تنظیم سند هست و همه ایادی وکالت درتوکیل هم داشتند خریدار فعلی با همون وکالت اقدام به انتقال سند بنام خودشون کنند