مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک

با سلام.
خودروی خودم را به یک شخصی فروختم. خریدار ماشین را به شخص دیگری فروخته. نفر بعدی از من وکالت گرفت تا در عرض یک ماه فک پلاک نماید. اما تاکنون حدود سه ماه این کار را نکرده. در حال حاضر چی کار میتوانم انجام بدهم؟ در دادخواست اسم نفر اولی را بنویسم یا اسم نفر دومی که به آن وکالت فک پلاک نماید و انجام نداده؟
با تشکر.

پاسخ ها :

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

شما درابتدا ازطریق دادگاه دستور موقت توقیف خودرو والزام به فک پلاک به طرفیت تمامی نفرات بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به راهنمایی و رانندگی مراجعه و درخواست توقیف پلاک نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت هم خریدار هم شخصی که الان ماشین تحت مالکیت او است در دفتر خدمات قضایی اقامه کنید تا..