مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان از مدیر ساختمان شکایت کرد؟

با سلام در یک آپارتمان 8 واحدی، مدت سه سال است فردی از سر اجبار (افراد دیگر حاضر به قبول مدیریت نشدند و یا سر فرد خاصی به توافق نمیرسیدند) مدیریت را گرفته و متاسفانه غیر از پرداخت شارژ و هزینه های جاری ساختمان هیچ رسیدگی نداشته است. اگر فقط یکی از مالکین قصد شکایت داشته باشد، با توجه به اینکه تمامی مدارک در اختیار مدیر فعلی م باشد، میتوان کاری کرد و به نتیجه رسید؟ (چون الباقی ساکنین همکاری نمیکنند)
برخی موارد مورد شکایت:
1) عدم بیمه آتش سوزی ساختمان
2) تخلفات از قبیل پارک در مشاعات
3) افزایش شارژ بدون هماهنگی
4) اشتباه در محاسبات شارژ و ...
5) عدم برگزاری حتی یک جلسه در طول سه سال
6) عدم شفاف سازی و بیان ریزکرد خرج ساختمان و حتی عدم اعلام در بورد ساختمان( با توجه که این مدارک دست ایشان است، امکان دارد درصورت شکایت از ایشان، مدارکی را مهیا کند و لابلای مدارک قرار دهد. تجربه این رفتار از مدیر قبلی دیده شده است)
7) عدم رسیدگی به اعتراض مالکان یا استفاده کننده
8) چند روزی هم هست بدون حتی یک جلسه و تعیین دقیق برنامه، اقدام به رنگ آمیزی ساختمان و ... کرده است. و فقط شفاها تایید برخی رو گرفته است. هیچ صورتجلسه یا ریز دقیق هزینه ای اعلام نکرده و این درحالی ست که نیازهای اساسی ساختمان ، در اولویت هستند
9) آیا درخصوص سالهای گذشته و حتی مدیر قبلی نیز میتوان شکایت طرح کرد؟

متاسفانه هیچ واحد دیگری در خصوص تهیه شکایت یا این اعتراض، همکاری ندارد و حتی شهادت هم نمیدهند. فقط کلامی و شفاهی گاها اشاره کردند
و بسیاری موارد دیگر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چون اپارتمان 8 واحدی است منوط به اساسنامه داخلی است