مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سلام ایا ننوشتن ثمن معامله در قولنامه باعث ابطال آن میشود و چگونه میتوانم از طریق دیوان آن را پی گیری کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
عدم قید ثمن معامله باعث ابطال یا فسخ بیع نمی شود اگر مقدار ثمن مشخص باشد ولی قید نگردد بیع صحیح است .
ضمنا طرح دعوا در این خصوص در صلاحیت دادگاه های عمومی محل وقوع مال است.

یک وکیل

خیرباعث ابطال معامله نخواهد شد. به دادگاهی که ملک غیر شما در آن قرار دارد مراجعه بفرمایید و چنانچه ساکن تهران هستید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه ثمن تنظیم بفرمایید